На топло чајче со младите дизајнери

18 Дек
Студениот 14 декември го загреа мал моден собир во концепт-сторот “Лудус” во Скопје, каде што модните креатори Росица Мршиќ, Елена Спасовска, Бурим Муслиу ги промовираа свооте новогодишни колекции. На вечерната чајанка ги погледнавме и креациите на дизајнерката на накит Александра Шекутковска. Еве мини фоторепортажа од настанот.

by: Росица Мршиќ

by:Александра Шекутковска

Александра Шекутковска (десно)
by: Елена СпасовскаAdvertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: