ИЗЛОЖБА НА АНИ И ДИМИ ВО "ГУ"

15 Окт

Фотографите Андријана Костова и Димитар Петровски вечерва во 20 часот, во ресторанот „Гу“, ќе ја отворат првата самостојна изложба. Дел од неа се околу 50 фотографии работени во изминатите две години, а ќе има и неколку што прв пат ќе бидат претставени во јавноста. Изложбата е стилски шаренолика, а ќе има портрети, модни и лајф-фотографии. Костова и Петровски досега учествувале на неколку групни изложби и биле дел од повеќе проекти. Димитар има награди од Кумановската изложба во 2006 година и од Деновите на македонска фотографија во 2007 година.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: